Novi Fiat Fullback Cross

Novi Fiat Fullback Cross

Novi Fiat Fullback Cross pokušava uhvatiti tržište životnog stila

Fiat je pokrenuo novu stilski orijentiranu Cross verziju svog Fullback pick-up-a, sa sportskim karakteristikama i dodatnom opremom.

Fiatov dugo očekivani napad na tržište pick-up-a upravo je postao mnogo privlačniji zahvaljujući nbekim tvorničkim stilskim nadogradnjama Fullback Cross-a.

Izgrađen kako bi ispunio zahtjeve korisnika životnog stila, Cross ima nadogradnje vanjštine kao što je redizajnirana rešetka u mat crnoj boji i satenskom srebrnom pločom. Ogledala, ručke za vrata i nova stražnja sportska šipka koja je smještena iznad prtljažnog prostora također su u crnoj boji, dok veći bočni oslonci za ulazak u vozilo upotpunjuju izgled.

Dostupan samo u izvedbi sa dvostrukom kabinom, Fullback Cros ima opsežnu listu standardne opreme. Sadrži sedam zraćnih jastuka, upozorenje za napuštanje vozne trake, pomoć pri stabilizaciji prikolice, tempomat, ksenonska prednja svjetla s LDE lampama i grijana kožna sjedala. Dvostruka zonska kontrola klime, satelitska navigacija i kamera za vožnju unatrag upotpunjuju popis opreme.

Dostupan samo s 2.4 litrenim dizelskim motorom od 177 KS i izborom između šest brzinskog ručnog mjenjača ili pet brzinskog automatskog mjenjača. Odbir između četiri moda pogona na sve kotače s elektronički upravljanim kvačilom je u standardnoj opremi. Očekujte da je Fillback Cross cijenom nešto skuplji od standardnog modela.

{rsmediagallery tags="FIAT FULLBACK CROSS"}

Napisao : KARIĆ AUTOMOBILI

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Pogledajte više

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr