ALFA ROMEO STELVIO

st01

PRVO ALFA ROMEO SUV VOZILO

USHIT NOVOG POČETKA

Alfa Romeo dizajnirao je već od samog svog osnutka modele koji mijenjaju način na koji vozimo: jedinstvena remek djela dizajna i inženjerstva kojima se još uvijek divimo. Nakon 106 godina postojanja, brend je predstavio novi miljokaz – Stelvio je ovdje da zadovolji i najveća očekivanja.

st02

NEČUVENI OSJEĆAJ

OSJEĆAJI TIJEKOM VOŽNJE DOSTIŽU NOVE VRHUNCE

Može li SUV vozilo izazvati iste osjećaje kao i vozilo stvoreno samo s performansama na umu? Stelvio je stvoren kako bi pronašao odgovor na ovo pitanje.

Spajanje visokog položaja za upravljačem s niskim centrom gravitacije ekskluzivna je značajka ovog vozila. Osjećaj koji dobivate za upravljačem Stelvia veliki je napredak u svijetu SUV vozila.

st03

OSJEĆAJ BEZ KOMPROMISA

STVOREN DA BUDE JEDINSTVEN

Izuzetno mala težina, izvanredni osjećaj za upravljačem i optimalno dinamičko balansiranje u novom obliku. Zahvaljujući svojoj inovativnoj platformi, Alfa Romeo Stevio savršeno spaja najbolje performanse s udobnošću klasičnog SUV vozila. Ima dovoljno prostora za sve što donosi život, ali nema mjesta za kompromis.

st04
ALFA ROMEOV NAČIN STVARANJA SUV VOZILA

NEPRESTANA POTRAGA ZA IZVRSNOŠĆU

Najsuvremenije tehnologije stvorene za sigurnost te informiranje i zabavu u vozilu. Lagani okvir i osovina od ugljičnih vlakna. Široki izbor učinkovitih i izvanrednih pogonskih sklopova te patentiranih dinamičkih rješenja. Ovo je trenutak da brend stvori još jedno remek djelo inovacije i ostane vjeran svojem jedinstvenom pristupu dizajniranja vozila. Stelvio je Alfa Romeo koji može promijeniti tijek povijesti SUV vozila, s novim emocionalnim pristupom.

 

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr