m1

ALFA ROMEO MITO

KOMPAKTNI SUPER MALI AUTOMOBIL S OSOBNOŠĆU

Alfa MiTo predstavlja prvi korak u svijet Alfa Romeo i sa sobom donosi sve osjećaje u vožnji koje obilježavaju marku. Kako biste saznali više o modelu Alfa MiTo, konfigurirajte svoj vlastiti automobil.

m2

STIL

PROJEKTIRANA ZA UZBUĐENJE

Već na prvi pogled prepoznatljiv kao Alfa Romeo i s dizajnerskim značajkama preuzetim s modela Alfa Romeo 8C, Alfa MiTo dinamičan je automobil koji odgovara vašem životnom stilu. Zašto danas ne biste otkrili svoj automobil. 

m3

TEHNOLOGIJA

VOZAČ, AUTOMOBIL, CESTA. POVEZANI.

Kako bi vam se osigurao stalan užitak u vožnji automobil Alfa MiTo opremljen je tehnologijama zbog kojih se nećete željeti odvojiti od automobila i ceste.

m4

POGONSKI SKLOP

MOTOR

Motori iznimno visoke tehnologije stvoreni su kako bi se istaknule iznimne dinamičke kvalitete vozila.

m5

DINAMIZAM

ODLUČNA VOŽNJA NA VAŠU ZAPOVIJED

Sustav Alfa D.N.A. ekskluzivni je birač načina vožnje za alfa Romeo koji prilagođava performanse vozila stilu vozača i uvjetima na cesti. Tri su načina rada: Dynamic (dinamični), za performanse, Natural (prirodni) za optimalnu uštedu goriva i All-Weather (za sve vremenske uvjete) za suočavanje lošim vremenskim uvjetima i uvjetima slabog prianjanja.

m6

UČINKOVITOST

ALFA MITO I OKOLIŠ

Automobil Alfa Mito ima jedan prioritet: poštivati okoliš. Izvrsnost postiže revolucionarnim benzinskim 1,4-litarskim motoromTMMultiAir od 140 ks i 170 ks koji dostiže visoke razine snage jamčeći 10 % manju emisiju i potrošnju goriva* u usporedbi s uobičajenim motorima.
Svi motori proizvodnog programa opremljeni su sustavom za zaustavljanje i pokretanje Stop&Start te indikatorom promjene brzine kako bi se optimizirala učinkovitost motora i smanjila potrošnja goriva. *Brojke koje označavaju potrošnju goriva i emisiju CO2 dobivene su samo za usporedbu usklađenosti s direktivama EZ/pravilima i možda nisu reprezentativne za stvarne uvjete vožnje. Čimbenici kao što su način vožnje, vremenski uvjeti i uvjeti na cesti također mogu imati znatan utjecaj na potrošnju goriva.

m7

OPREMA

Koji Mito pobuđuje strast u vama?

Otkrijte opreme Alfa Romeo sportskog kompakta koji Vam može ponuditi širok spektar jedinstvene tehnologije i motora prilagođenih svakom stilu vožnje.

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr