G1

ALFA ROMEO GIULIETTA

PONOVNA DEFINICIJA STILA

Novim sportskim detaljima na vanjskom dijelu, poboljšanim doživljajem u vozilu, novim dodacima u unutrašnjosti i proširenim proizvodnim programom motora, Alfa Guilietta ponovno je stvorena Još sportskija. Još više Alfa Romeo.

G2

POBOLJAŠNI SPORTSKI STIL

DIZAJN I PERFORMANSE

Novi model Alfa Giulietta svojom bezvremenskom elegancijom pruža izvorni Alfa Romeo užitak u vožnji. Zašto ne biste sami otkrili ovo talijansko remek-djelo?

g3

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA U SRCU

Sve inovacije na novom modelu Alfa Giulietta oblikovane su kako bi se istaknule performanse automobila te pružio jedinstven doživljaj vožnje. Već danas saznajte više p ključnim tehnologijama u novom modelu Alfa Giulietta.

g4

POGONSKI SKLOP

MOTOR

SNAGA U SRCU

Novi model Alfa Giulietta pruža cijeli niz motora napravljenih kako bi zadovoljili sve stilove vožnje: benzinski motori snage od 120 do 240 ks, dizelski motori od 120 do 175 ks. Novi 1,6-litarski motor JTDM-2 od 120 ks s mjenjačem ALFA TCT predstavlja savršenu ravnotežu performansi i uštede goriva za osobne i poslovne potrebe.

g5

DINAMIZAM

VLADAR CESTE

Svaki element novog modela Alfa Giulietta napravljen je kako bi se postigla savršena ravnoteža snage i okretnosti za sve uvjete na cesti uz izniman užitak vožnje.

g6

UČINKOVITOST

ZAŠTITA OKOLIŠA

Novi model Alfa Giulietta spoj je izvrsnih performansi bez ugrožavanja učinkovitosti. Dizelski 1,6-litarski motor JTDM-2 od 120 ks, najučinkovitiji je u proizvodnom programu Giuletta i emisije CO2 od samo 99 g/km, sada je dostupan s mjenjačem ALFA TCT. Svi motori proizvodnog programa opremljeni su sustavom za zaustavljanje i pokretanje Stop&Start te eko-načinom vožnje kako bi se optimizirala učinkovitost motora i osigurala optimalna potrošnja goriva. Brojke koje označavaju potrošnju goriva i emisiju CO2 dobivene su samo za usporedbu usklađenosti s direktivama EZ/pravilima i možda nisu reprezentativne za stvarne uvjete vožnje.

g7

POGONSKI SKLOP

MOTOR

SNAGA U SRCU

Novi model Alfa Giulietta pruža cijeli niz motora napravljenih kako bi zadovoljili sve stilove vožnje: benzinski motori snage od 120 do 240 ks, dizelski motori od 120 do 175 ks. Novi 1,6-litarski motor JTDM-2 od 120 ks s mjenjačem ALFA TCT predstavlja savršenu ravnotežu performansi i uštede goriva za osobne i poslovne potrebe.

g9

OPREMA

Koja Giulietta pobuđuje strast u vama?

Novi vanjski detalji, optimizirana iskustva u vožnji, nove unutarnje kombinacije i povećan raspon motora: Giulietta je poboljšana u sve četiri opreme.

 

 
image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr