gq1

ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO

ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO

NESUMNJIVO ALFA ROMEO

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nije samo najsnažniji ikada stvoreni model vozila Alfa Romeo za cestovnu upotrebu. On predstavlja spoj inženjerstva i osjećaja koji može pripadati samo marki koja je legendarna kao Alfa Romeo. To je sportsko obilježje rođeno prije 106 godina koje i danas označava nešto potpuno originalno: strast prema automobilima koja se razlikuje od svega ostalog. Organska. Energična. Tehnološka. Izrađena.

gq2

STIL

OSMIŠLJENA LJEPOTA

Još od početaka civilizacije dizajneri su u prirodi i ljudskoj anatomiji tražili tehnička i koncepcijska nadahnuća. Najslavniji svjetski arhitektonski podvizi uspjeli su pronaći pravu ravnotežu između ljudskih i strukturalnih potreba. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio najnoviji je proizvod takvog višeg pristupa dizajnu.

gq3

TEHNOLOGIJA

NAJNOVIJE INOVACIJE

Tehnologija koja se nalazi iza potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio stvorena je kako bi se naglasila izvedba i pružio izniman osjećaj u vožnji. Odnos vozač/stroj uvijek u samom središtu svih inovacija kako bi se stvorio automobil koji predstavlja prirodan produžetak tijela, duha i srca vozača.

gq4

POGONSKI SKLOP

VRIJEME JE ZA PONOVNI UZLET

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nije samo najbrža cestovna limuzina koju je ikada proizvela tvrtka alfa Romeo. Najvažniji osjećaj za upravljačem koji ovaj automobil može izazvati čisto je uzbuđenje. Sve je napravljeno za beskompromisan užitak u vožnji. Cesta nije napravljena da bi bila kavez i upravo stoga potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio prenosi osjećaj slobode koji se uzdiže iz samog srca: pogonskog sklopa.

gq5

DINAMIZAM

PREBACIVANJE SNAGE RAVNOTEŽE

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio više je od primjera najboljeg omjera snage i težine u svojoj klasi, to je istraživanje o načinu kako upotrijebiti tu snagu. Njegova idealna raspodjela težine 50:50 stvara optimalan balans i prikazuje prednost sustava pogona na stražnje kotače na vozilu s motorom na prednjem dijelu. Uparivanjem pogona na stražnje kotače s aluminijskim motorom sa 6 cilindara postavljenim na prednjem dijelu potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, inženjerski tim tvrtke Alfa Romeo mogao je pažljivo rasporediti težinu po šasiji.

gq6

UČINKOVITOST

Sustav zaustavljanja i pokretanja (STOP&START)

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio predstavlja kombinaciju izvanrednih performansi i izvrsne učinkovitosti. Omogućavanjem načina rada Advanced Efficiency preko Alfa DNA™ Pro, 2,9-litarski motor V6 može raditi samo s tri aktivna cilindra. Najnovija generacija sustava zaustavljanja i pokretanja pruža i dodatne uštede goriva u gradskom prometu.

gq7

QUADRIFOGLIO

OD PRAZNOVJERJA DO POBJEDE

Priča o Quadrifoglio (djetelini s četiri lista) započinje kao običan srećonoša. Ipak ona se predstavlja kao čaroban simbol koji predstavlja uspjeh na stazi i pobjede u utrkama za Alfa Romeo i njegove vozače. Kada je Ugo Sivocci 1923. pobijedio u utrci Targa Florio, njegova djetelina s četiri lista prošla je ciljnu liniju prije njega. Od tada Quadrifoglio prati Alfa Romeo u njegovim najslavnijim pobjedama: od P2 na svjetskom prvenstvu 1925. do svjetskog prvenstva Formule 1 s vozilom „Alfetta” 158 i 159 1950. odnosno 1951. godine. To je dokaz sreće koju možete stvoriti kada ozbiljno shvaćate izvedbu i inženjerstvo kao što to radi Alfa Romeo.

gq8

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr