GIULIA01

ALFA ROMEO GIULIA

POVRATAK NAJSPORTSKIJE LIMUZINE ALFA ROMEO

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia dizajnirali su, proizveli i izradili istinski ljubitelji automobila Alfa Romeo kako bi ispunili očekivanja najzahtjevnijih vozača. Iza njegove lijepe i sportske karoserije krije se pravo srce potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia: napredna tehnologija, odvažan dinamičan duh te iznimne performanse i učinkovitost. Sve to uravnoteženo je dizajnom koji u središte stavlja vozača i njegove osjećaje.

GIULIA02

STIL

PONOVNO ZAPALITE PLAMEN ŽELJE

Mi to nazivamo „osmišljenom ljepotom”. Bit potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia zaodjeven je stilom, njegova mehanika budi osjećaje od prvog trenutaka kada ga ugledate. U njegovom dizajni nema drame, ali svaki je odabir dramatičan za prave ljubitelje. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia vraća osnovni duh automobila Alfa Romeo i postaje trenutačnim klasikom među proizvodima.

GIULIA03

TEHNOLOGIJA

RAZVIJ NOVE OSJEĆAJE

Ne očekujte brojne naprave ili nevažne gume: iako je potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljena najnovijom tehnologijom po pitanju sigurnosti i sustava infotainment, izostavljeni su nepotrebni dodaci. Svaka komanda u vozilu jasna je i intuitivna. Tako se sva pozornost vozača sigurno usmjerava na cestu i upravljanje uz čisti Alfa Romeo užitak za upravljačem.

GIULIA04

POGONSKI SKLOP

U SRCU NOVOG OSJEĆAJA

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljen je novim uzdužnim pogonskim sklopom s 2,2-litarskim dizel motorom koji je kombinacija iznimnih performansi i učinkovitosti. Donji dio motora izrađen je od aluminija kako bi se smanjila težina automobila. Dizelski motor ponuđen je s dvije snage 150 i 180 ks. Turbopunjač radi na molom broju okretaja s velikim zakretnim momentom kako bi se pružio progresivan odaziv bez kašnjenja turba. Možete odabrati i snažan 2,3-litarski benzinski motori snage 200 ks sa zakretnim momentom od 330 Nm. Oba motora, dizelski i benzinski, upareni su s automatskim mjenjačem s 8 brzina.

DINAMIZAM

BESKOMPROMISAN UŽITAK U VOŽNJI

Stvaranje pravog automobila Alfa Romeo znači stvoriti automobil bez kompromisa u kojem je vozač u središtu projekta. Zato što potpuno novi model Alfa Romeo Giulia nije samo automobil koji daje izvrne performanse, on je strastan, pruža uzbuđenje i čisti užitak. Ti osjećaji dolaze iz karakteristike mehaničkih dijelova: platforme s pogonom na stražnje kotače, optimalne raspodjele težine, najmodernije sheme ovjesa i ekskluzivnog omjera snage i težine.

GIULIA05

UČINKOVITOST

INOVACIJE KOJE VODE PREMA IZNIMNOJ UČINKOVITOSTI

Vrata, blatobrani, kočnice, ovjesi i motori izrađeni su u potpunosti od aluminija i zahvaljujući pametnom inženjerstvu potpuno novi model Alfa Romeo Giulia postiže optimalnu raspodjelu težine. Nova je Giulia istodobno stabilna i okretna, brza i učinkovita.

GIULIA06

OPREMA

Odaberite svoju Giuliu

Otkrijte beskompromisnu kvalitetu posvećenu svim opremama nove Giulie.

Opreme su: Giulia, Super i Veloce.

 

 

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr