4C1

ALFA ROMEO 4C

ROĐEN IZ NATJECANJA

Odražava legendarne sportske automobile: slavne i pobjedničke. Grmljavinu njihovih motora. Klicanje mase uz staze. Izvoran entuzijazam i strast.
Alfa Romeo 4C nastao je u najčišćem duhu automobila Alfa Romeo. Dizajnerski i tehnološki jedinstveni automobil stvoren je kako bi uzbudio vozača i na trkaćoj stazi i na cesti. Sada se može ostvariti san svakog pasioniranog vozača.

4C2

STIL

OSTVARENI SAN

Dizajn automobila Alfa Romeo 4C nadahnut je našom bogatom prošlošću preuzimajući stilske značajke i nadahnuće iz nepogrešivog stila modela Alfa Romeo 33 Stradale. Napravljen u Modeni, model Alfa Romeo 4C spoj je dviju jedinstvenih kvaliteta: inženjerstva Alfa i proizvodnje Maserati, u jednom. 4C. Čisti Alfa Romeo.

4C3

TEHNOLOGIJA

SPREMAN NA REAKCIJU

Reaktivnost je najvažnija na automobilima koji su napravljeni kako bi zadivili. ALFA TCT dvostruke suhe poluautomatske spojke s kontrolom pokretanja poboljšavaju mijenjanje brzina i ubrzavanje, s zabava na trkaćoj stazi zajamčena je jednostavnim prebacivanjem birač Alfa D.N.A. u način rada za utrke.

4C4

PERFORMANSE

PROJEKTIRANA ZA UZBUĐENJE.

Pogon s turbopunjačem od 1750 cc modela Alfa Romeo 4C utemeljen je na najmodernijoj tehnologiji motora. A inženjeri iz tvrtke Alfa Romeo doradili su tu tehnologiju kako bi bila još učinkovitija i snažnija. To malo, ali savršeno oblikovano rješenje pruža do sada nedostižne sportske performanse kojih se ne bi posramio niti jedan super automobil, a sve je projektirano kako bi se pružio istinski Alfa Romeo osjećaj: morate ga voziti kako biste povjerovali.

4C5

MATERIJALI

TEŽINA LAKOĆE

Karbonsko vlakno predstavlja najmoderniji materijal u proizvodnji automobila. Šasija modela Alfa Romeo 4C Coupé težine od samo 65 kilograma jednodijelna je karoserija od karbonskog vlakna. Karter te prednji i stražnji okviri izrađeni su od aluminija spajajući na taj način čvrstoću i iznimno malu težinu. Vanjska karoserija izrađena je od kompozitnog materijala SMC, materijala male gustoće koji je spoj lakoće (20 % lakši od čelika) i dimenzijske stabilnosti usporedive s čelikom i boljom od aluminija.

4C6

DINAMIZAM

SAVRŠEN OMJER SNAGE I TEŽINE

Alfa Romeo 4C, svojom konfiguracijom s motorom postavljenim u sredinu i sofisticiranim izgledom ovjesa (preklopljena stopica na prednjem dijelu, napredni McPherson na stražnjem dijelu), savršeno je izbalansiran automobil koji je vladar ceste pri bilo kojoj brzini. Snažan kočioni sustav sa samoventilirajućim perforiranim diskovima i vilicama Brembo na prednjim kotačima omogućuje da se Alfa Romeo 4C zaustavi od 100 do 0 km/h za samo 36 metra. Alfa Romeo 4c je, osim toga, opremljena prednjim i stražnjim gumama različitog promjera kako bi se omogućilo savršeno prianjanje na svi vrstama cesta i u svim vremenskim uvjetima.

4C7

UČINKOVITOST

KONCENTRIRANA UČINKOVITOST

Ukupna težina automobila iznosu 895 kilograma i zato Alfa Romeo 4C ima jedan od najmanjih omjera težine i snage; manji je od 4 kg/ks. Uz povrat konfiguracije s pogonom na stražnje kotače. Alfa Romeo 4C pruža nepogrešiv osjećaj utrke u vožnji.

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr