fp41

PUSTOLOVINA ZAPOČINJE OVDJE

Kamo god se uputili i bez obzira na vašu rutu, Panda 4x4 će se suočiti sa izazovom. Težak teren i terenske staze nisu izgovor; ovo je automobil s talentom da svaku malu prepreku pretvori u mogućnost za ozbiljnu zabavu.

fp43

JAKO GRADSKI, JAKO TERENSKI

Tko kaže da 4×4 pogon ne može biti praktičan i zabavan? Nova Panda 4×4 ima kompaktne dimenzije i pustolovan duh. Što znači da vam pruža agilnost koju trebate u gradu – te sve terenske sposobnosti koje trebate kada pobjegnete na selo. Pozdravite rođenog istraživača koji se dobro snalazi i u gradu.

PRIPREMA, POZOR, ISTRAŽUJ

Uzmite branike sa ”4×4 dizajnom” s aluminijskom zaštitom i kombinirajte ih s bočnim letvicama s utisnutim logotipom 4×4. Tome dodajte veću visinu vožnje, 15” zatamnjene aluminijske naplatke, M+S gume i uzdužne krovne šine.

fp42

PRIHVATITE OTVORENE PROSTORE

Neka vam bude udobno. U novoj Pandi 4×4 ima mjesta za sve i svakoga. Unutrašnjost presvučena eko kožom i tkaninom naglašava njegovu ”ekološku” stranu, dok vam značajke kao što je pretinac na prednjoj ploči i opcija različitih konfiguracija sjedala, omogućuju da imate funkcionalnu i prostranu putničku kabinu. Panda 4×4 je savršeni suputnik, bez obzira na vašu pustolovinu na otvorenom.

TEŠKI TERENI, ZAJAMČENA UDOBNOST

S novom Pandom 4×4, možete udobno putovati, bez obzira što se nalazilo na vašem putu. Uz ponudu benzinskih ili dizelskih motora, plus pogon na četiri kotača, elektronsku blokadu diferencijala i ESP kao dio standardne opreme, možete se suočiti s najtežim terenima uz svu udobnost koju vam pruža putničkakabina.

cjenikpdf

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Pogledajte više

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr