f5x0rl1

Odvažna duša i puno srce. To je idealna jednadžba za svakoga tko traži snažan i prepoznatljivi izgled pravog crossovera: branik terenskog izgleda sa štitnicima, specifično dizajniranim kotači, saten-kromirani vanjski detalji i krovne šine.

Nadalje, kako bi se do kraja izrazio njegov karakter, Fiat 500X dolazi u 12 različitih boja: 4 pastelne, 5 metalik boje, 1 mat – Magnetic Bronze i 2 sa tri premaza –Amore Red i Amalfi Yellow; što stvara najšire mogućnosti prilagođavanja.

KROM-SATENSKI DETALJI

Kvake vrata i vanjske letvice unaprjeđuju čvrst, terenski karakter Fiata 500X Cross i Cross Plus.

KROVNE ŠINE

Sa specijalnom završnom obradom

f5xorl2

KOTAČI

Ponuda aluminijskih naplataka za model 500X Off-Road Look je velika. Od 17” mat sivih naplataka s oblikom dijamanta do 18” mat sivih naplataka u dvije boje i u obliku dijamanta ili 18” mat poliranih naplataka u obliku dijamanta.

EKSTRA UDOBNOST

Kao jedan klasični sportski automobil, 500X Off-Road Look zna kako se brinuti o svim svojim putnicima. Njegova putnička kabina ističe se po tome što se radi o tehničkom okružju: teksturirana prednja ploča uključuje neproziran trodimenzionalan efekt, dok središnja konzola i obloge vrata imaju završnu obradu brušenog aluminija. Unutrašnjost je prostrana i ima dovoljno prostora za vaše prijatelje i obitelj, kao i sve vaše omiljene stvari i prtljagu. A ekskluzivno ambijentalno osvjetljenje kreira jedinstvenu atmosferu koja čini da iskustvo u kabini pruži još više zadovoljstva.

UPRAVLJAČ I PREDNJA PLOČA

Oblikovani sportski upravljač omogućuje savršeno hvatanje i idealni položaj ruku. Ploča sa instrumentima s tri kružna elementa podsjeća na povijesni model 500. Najprivlačniji je 3,5” TFT zaslon, koji vozaču pruža sve informacije na jednostavan i brz način, te također nudi puno mogućnosti prilagođavanja.

SREDIŠNJI TUNEL MJENJAČA

Profinjeni tunel mjenjača, sa izgledom ugljičnih vlakana ili završnom obradom od brušenog aluminija, sadrži Mood Selector™ kontrolni sustav, te za uporabu laku kontrolu električke parkirne kočnice, koja zamjenjuje tradicionalnu ručnu kočnicu i oslobađa prostor između sjedala.

f5xorl3

PRETINCI ZA ODLAGANJE

Fiat 500X također jamči optimalnu funkcionalnost zahvaljujući raznim pretincima u putničkoj kabini: kao što su četiri prostrana džepa u vratima, prilagodljiva ladica u donjem dijelu prednje ploče i pretinac u obojanoj traci ispred suvozača, kao i dva držača za čaše na središnjem tunelu.

PRTLJAŽNIK

Prostran i raznovrstan – ima kapacitet od 350 do 1000 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti s uklonjivom podnicom, koja se može preokrenuti i namještati po visini.

Kapacitet vuče

Maksimalni kapacitet vuče prikolice (s kočnicama) je do 1200 kg.

cjenikpdf

 

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr