Additionally,

f5x0rl1

Odvažna duša i puno srce. To je idealna jednadžba za svakoga tko traži snažan i prepoznatljivi izgled pravog crossovera: branik terenskog izgleda sa štitnicima, specifično dizajniranim kotači, saten-kromirani vanjski detalji i krovne šine.

Nadalje, kako bi se do kraja izrazio njegov karakter, Fiat 500X dolazi u 12 različitih boja: 4 pastelne, 5 metalik boje, 1 mat – Magnetic Bronze i 2 sa tri premaza –Amore Red i Amalfi Yellow; što stvara najšire mogućnosti prilagođavanja.

KROM-SATENSKI DETALJI

Kvake vrata i vanjske letvice unaprjeđuju čvrst, terenski karakter Fiata 500X Cross i Cross Plus.

KROVNE ŠINE

Sa specijalnom završnom obradom

f5xorl2

KOTAČI

Ponuda aluminijskih naplataka za model 500X Off-Road Look je velika. Od 17” mat sivih naplataka s oblikom dijamanta do 18” mat sivih naplataka u dvije boje i u obliku dijamanta ili 18” mat poliranih naplataka u obliku dijamanta.

EKSTRA UDOBNOST

Kao jedan klasični sportski automobil, 500X Off-Road Look zna kako se brinuti o svim svojim putnicima. Njegova putnička kabina ističe se po tome što se radi o tehničkom okružju: teksturirana prednja ploča uključuje neproziran trodimenzionalan efekt, dok središnja konzola i obloge vrata imaju završnu obradu brušenog aluminija. Unutrašnjost je prostrana i ima dovoljno prostora za vaše prijatelje i obitelj, kao i sve vaše omiljene stvari i prtljagu. A ekskluzivno ambijentalno osvjetljenje kreira jedinstvenu atmosferu koja čini da iskustvo u kabini pruži još više zadovoljstva.

UPRAVLJAČ I PREDNJA PLOČA

Oblikovani sportski upravljač omogućuje savršeno hvatanje i idealni položaj ruku. Ploča sa instrumentima s tri kružna elementa podsjeća na povijesni model 500. Najprivlačniji je 3,5” TFT zaslon, koji vozaču pruža sve informacije na jednostavan i brz način, te također nudi puno mogućnosti prilagođavanja.

SREDIŠNJI TUNEL MJENJAČA

Profinjeni tunel mjenjača, sa izgledom ugljičnih vlakana ili završnom obradom od brušenog aluminija, sadrži Mood Selector™ kontrolni sustav, te za uporabu laku kontrolu električke parkirne kočnice, koja zamjenjuje tradicionalnu ručnu kočnicu i oslobađa prostor između sjedala.

f5xorl3

PRETINCI ZA ODLAGANJE

Fiat 500X također jamči optimalnu funkcionalnost zahvaljujući raznim pretincima u putničkoj kabini: kao što su četiri prostrana džepa u vratima, prilagodljiva ladica u donjem dijelu prednje ploče i pretinac u obojanoj traci ispred suvozača, kao i dva držača za čaše na središnjem tunelu.

PRTLJAŽNIK

Prostran i raznovrstan – ima kapacitet od 350 do 1000 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti s uklonjivom podnicom, koja se može preokrenuti i namještati po visini.

Kapacitet vuče

Maksimalni kapacitet vuče prikolice (s kočnicama) je do 1200 kg.

cjenikpdf

 

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Pogledajte više

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr