Additionally,

f5xcl1

IZRAŽAJAN

Model 500X odražava vrijednosti koje su model 500 pretvorile u ikonu koja je prepoznatljiva u cijelom svijetu. Dovoljan je samo kratak pogled kako bi se uočile značajke koje je naslijedio od ovog povijesnog modela: okrugla dvostruka prednja svjetla, trapezoidno oblikovani poklopac motora, kromirana "krila" sa svake strane FIAT logotipa, te otvori za zrak koji čine da prednji kraj liči nasmijanom licu. Straga se mogu uočiti odvojeni svjetlosni sklopovi, okruženi sjajnim prstenom, obrubljeni stražnji prozor, FIAT logotip i kromirana ručka.

Dans, 500X dostupan je u svojoj City Look izvedbi, metropolitan i privlačnom odjelu, s kromiranim detaljima koji ističu njegovu vrijednost.

VANJŠTINA 360°

IKONIČAN I ZABAVAN KAO SVAKI 500, ISTIČE SE SVOJIM PRIVLAČNIM STILSKIM DETALJIMA. DIVITE MU SE IZ SVAKOG KUTA.

SKLOPOVI PREDNJIH SVJETALA

S dnevnim pozicijskim svjetlima i svjetlima za maglu s funkcijom zakretanja, dvostruka prednja svjetla prepoznatljivi su stilski element obitelji 500, koji čini na njen prednji kraj bude odmah prepoznatljiv.

f5xcl2

KOTAČI

Ponuda aluminijskih naplataka za model 500X City Look je velika. Od 16» sjajnih sivih poklopaca kotača do 16» sjajnih aluminijskih naplataka s uzorkom dijamanta; do 17» saten sivih aluminijskih naplataka, 17» mat crnih aluminijskih naplataka s uzorkom dijamanta sve do 18» sjajnih sivih naplataka. Najprivlačniji i najvrijednijih od svih su sjajni sivi ili mat 18” naplatci s uzorkom dijamanta.

ZATAMNJENA STRAŽNJA STAKLA

Vašim putnicima jamče privatnost i čine da stil vašeg Fiata 500X bude još ekskluzivniji.

EKSTRA UDOBNOST

Kvaliteta unutar Fiata 500X odmah je uočljiva. Jako profinjeni na dodir mekani materijali, zaokružena trodimenzionalna prednja ploča, umetci na središnjem tunelu mjenjača i oblogama vrata s imitacijom ugljičnih vlakana ili brušenog aluminija. Sjedala osiguravaju idealnu udobnost sa svojim prostranim i obuhvaćajućim sjedalima, presvučenim tehničkom tkaninom u dvije boje, crno/sivoj ili crnoj/crvenoj. Bočne stranice sjedala oplemenjene su detaljima napravljenim od jako posebnih materijala, a središnji dio je presvučen od električki zavarene tkanine s “prêt-à-porter” i umetcima od eko kože. Ekskluzivno ambijentalno svjetlo čini da iskustvo u kabini bude još ugodnije.

UPRAVLJAČ I PREDNJA PLOČA

Oblikovani sportski upravljač omogućuje savršeno hvatanje i idealni položaj ruku. Ploča sa instrumentima s tri kružna elementa podsjeća na povijesni model 500. Najprivlačniji je 3,5” TFT zaslon, koji vozaču pruža sve informacije na jednostavan i brz način, te također nudi puno mogućnosti prilagođavanja.

SREDIŠNJI TUNEL MJENJAČA

Profinjeni tunel mjenjača, sa izgledom ugljičnih vlakana ili završnom obradom od brušenog aluminija, sadrži Mood Selector™ kontrolni sustav, te za uporabu laku kontrolu električke parkirne kočnice, koja zamjenjuje tradicionalnu ručnu kočnicu i oslobađa prostor između sjedala.

f5xcj3

PRETINCI ZA ODLAGANJE

Fiat 500X također jamči optimalnu funkcionalnost zahvaljujući raznim pretincima u putničkoj kabini: kao što su četiri prostrana džepa u vratima, prilagodljiva ladica u donjem dijelu prednje ploče i pretinac u obojanoj traci ispred suvozača, kao i dva držača za čaše na središnjem tunelu.

ELEKTRIČKA PREDNJA SJEDALA

Kako bi putovali u savršenoj udobnosti, sjedalo vozača može se u potpunosti namjestiti prema vašim potrebama; visina, položaj naprijed i nazad i kut naslona.

PRTLJAŽNIK

Prostran i raznovrstan – ima kapacitet od 350 do 1000 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti s uklonjivom podnicom, koja se može preokrenuti i namještati po visini.

Kapacitet vuče

Maksimalni kapacitet vuče prikolice (s kočnicama) je do 1200 kg.

cjenikpdf

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Pogledajte više

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr