f52

PRIVLAČNO BEZOBRAZNA SORTA

Nasmijano lice modela 500 dobilo je još više vragolasti izraz. Prednji kraj više namiguje zahvaljujući novim letvicama, poznatim brčićima i braniku koji zaokružuje trodimenzionalnu rešetku. Još atraktivniji, još pozitivniji, još više 500. Nova poli-eliptična prednja svjetla komuniciraju i kao da namiguju tami. Dok su nova dnevna pozicijska svjetla s LED tehnologijom inspirirana s nulom u logotipu 500, te tijekom noći odmah postaju prepoznatljivi dio ovog automobila.

STVARNI OSJEĆAJ KLASE I STILA

Nepogrešivi profil modela 500 se ne mijenja, ali je dobio novi karakter zahvaljujući dvama novim dizajnima aluminijskih naplataka, 15″ svijetlo sivi i 16″ mat crni s oblikom dijamanta. Dizajn novog modela 500 unaprijeđen je s dvije nove boje karoserije: jako modernom i sunčanom pastel Corallo crvenom, te profinjenom i elegantnom Burgundy Aida metalik.

KARAKTER SE MOŽE PRONAĆI U...

Kao što je nova kromirana traka koja povisuje stražnji branik, koji uključuje svjetla za maglu i vožnju u nazad. Kao novi sklop stražnjih svjetala koji integrira stop svjetla, svjetla za vožnju u nazad i pokazivače smjera, te koji zaokružuje karoseriju. Neobično i smjelo rješenje, koje ističe kapacitet modela 500 da se kreće u smjeru inovacija bez da izgubi svoj trajni, prepoznatljivi duh.

KOLEKCIJA 500

Nitko nije bio u trendu kao ova dama. Danas 500 predstavlja novu odjeću za svoj automobil: 6 grafičkih uzoraka za pokrivanje njegovih novih linija s elegancijom, maštom, radosti i humorom. Ništa nije prepušteno slučaju: svako grafičko rješenje može se kombinirati sa specifičnim bojama karoserije i dostupno je u više od jedne izvedbe – MINI (bočne stranice) ili MIDI (presvlači automobil od boka prema gore, uključujući krov, poklopac motora, vanjska zrcala, bočnu liniju, poklopac prtljažnika i stupove vrata).

f51

OSOBNOST I LJEPOTA, SAVRŠENA KOMBINACIJA.

Smjeli stil vanjštine uključuje potpuno renoviranu unutrašnjost, koja je atraktivnija, elegantnija i profinjenija. Ponovo, model 500 je spreman da iznenadi.

SAVRŠENSTVO NIJE DODATAK

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni. Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše.

f53

SVE JE POD KONTROLOM

Novi upravljač specijalnog dizajna ukrašen je kromiranim elementima.

Inovativni 7″ TFT digitalni zaslon omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, kao što je prikaz brzine vožnje, broja okretaja motora, temperature i indikatora promjene stupnjeva, koji sugerira najbolji trenutak za promjenu stupnjeva, kao i prikaz putnog računala, koje vam omogućuje prikaz prijeđene udaljenosti, trenutne potrošnje goriva, domet s preostalom količinom goriva, itd.

INSPIRIRAN VISOKOM MODOM

Stil, stil, stil i još više stila. Novi materijali i tkanine za presvlačenje unutrašnjosti novog modela 500 direktno dolaze s najpoznatijih modnih pista. Tu je Glen tkanina u različitim bojama i nova fina Burgubdy koža s plavim umetcima, starinski detalj koji podsjeća na trendi boje 60-ih.

SVAKO PUTOVANJE TREBA PROĆI U...

Kako bi se zajamčila potpuna udobnost koju zaželite u ponudi su nova sjedala napravljena od još više ergonomskih materijala i konstruirana kako bi olakšala ulazak na stražnja sjedala.

CJENIK

cjenikpdf

 

image1

Pogledajte ponudu

image2

Pogledajte ponudu

image3

Pogledajte ponudu

image4

Pogledajte ponudu

Prodaja

Tel.: +385 1 3638 444 
Email: salon@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Servis

Tel.: +385 1 3638 555 
Email: servis@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Dijelovi

Tel.: +385 1 3638 333 
Email: dijelovi@karic.hr
Website: www.karic.hr

 

Računovodstvo

Tel.: +385 1 3638 111 
Email: racun@karic.hr
Website: www.karic.hr